Over ons

De Raedtsheeren Accountants en Belastingadviseurs

Wij zijn een accountantskantoor en adviesbureau voor alle ondernemers in het MKB. Wij verzorgen uw jaarcijfers zodat u voldoet aan uw verplichtingen en inzicht heeft in uw financiële cijfers. Wij willen fungeren als de ideale sparringpartner voor uw onderneming. Daarbij kunt u gebruik maken van onze deskundigheid op het gebied van de administratie, accountancy, (wettelijke) accountantscontrole, fiscale- en juridische kennis en begeleiden wij fusies en overnames.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u ons gemakkelijk kunt benaderen en we in begrijpelijke taal duidelijk met elkaar kunnen communiceren. Naast de jaarrekening verschaffen wij diverse strategische financiële overzichten. Maar ook voor diverse adviesvraagstukken zit u bij ons goed. Met al uw ondernemersvragen kunt u bij ons terecht. Gecompliceerde vraagstukken worden door ons efficiënt en vakkundig opgepakt.

Kernwaarden van ons kantoor zijn: laagdrempelig, betrouwbaar, betrokken en ondernemerschap.

Naast de van oorsprong vele regionale cliënten hebben we inmiddels een groot aantal internationaal opererende cliënten. Ons cliëntenbestand is heel divers en wij zijn actief in diverse branches.

J.M. (Han) Stoeten RB

J.M. (Han) Stoeten RB

Frank Oude Wesselink

Frank Oude Wesselink

CONTACT

Kanaalstraat 255a

7547 AS Enschede

T +31 (0)53 480 40 00

F +31 (0)53 480 40 01

info@deraedtsheeren.nl